Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Avoimet työpaikat

Auton ja tien museo Mobilia on Kangasalla sijaitseva tieliikenteen historian valtakunnallinen vastuumuseo, joka tallentaa ja esittää toimialan historiaa sekä toimii aktiivisessa vuorovaikutuksessa alan sekä muiden museoiden kanssa. Mobilia on suosittu elämyskohde, jonka näyttelyissä ja Rallimuseossa vierailee vuosittain noin 40 000 kävijää. Moderneissa tiloissamme Längelmäveden rannalla työskentelee vakituisesti 12 henkilöä. Museon taustalla on Mobilia säätiö.

Hallintosihteeri toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 10.1.2022 alkaen

Monipuolisen työnkuvasi kautta autat koko organisaatiota onnistumaan. Olet toimitusjohtajan työpari. Vastaat laskutuksesta sekä taloushallinnon tehtävistä yhteistyössä kirjanpitotoimiston kanssa. Osallistut myös henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtäviin. Toimit ICT-järjestelmien vastuuhenkilönä ja yhteyshenkilönä palvelujen toimittajaan. Olet mukana arjessa: viestit aktiivisesti työyhteisön sisällä ajankohtaisista asioista, neuvot ja kuuntelet, huolehdit toimistotarvikkeista, työvälineistä sekä kiinteistöön liittyvistä asioista yhteistyössä kiinteistöpalvelun kanssa. Tarvittaessa voit tuurata myös asiakaspalvelussa. Sinulla on valmiuksia osallistua myös tapahtumajärjestelyihin sekä tukea markkinoinnin- ja viestinnän tiimiä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulutusta tai riittävää työkokemusta hallinnollisista tehtävistä. Mobiliassa on käytössä Procountor-taloushallintojärjestelmä, jonka tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta monipuolista IT-osaamista sekä hyviä viestintätaitoja. Toivomme myös joustavaa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä yhteisöllisyyden arvostamista.

Tarjoamme innostavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön, jossa on erilaisia osaajia ja asiantuntijoita. Meillä opit varmasti uutta, mutta pääset hyödyntämään myös omia vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Heidi Rytky, heidi.rytky [at] mobilia.fi, 040 900 6641 (sähköpostilla tavoittaa parhaiten).

Hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo toimitetaan PDF-muodossa 1.11.2021 kello 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen heidi.rytky [at] mobilia.fi. Nimeä tiedostot omalla nimelläsi. Voit liittää mukaan myös lyhyen esittelyvideon.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun Mobiliaan keskiviikkona 10.11.2021.
 
 

Harjoittelut ja opinnäytteet

Yliopisto-opiskelijat

Tarjoamme historian opiskelijoille mahdollisuutta tehdä opintoihin liittyvä harjoittelu Mobiliassa yliopiston tuella. Harjoittelun yksityiskohdista sovitaan tapauskohtaisesti. Lisätietoja: apulaisjohtaja Elina Ijäs puh. 040 900 6640.

Ammattiopisto-opiskelijat

Tarjoamme lähinnä matkailu- tai autoalan opiskelijoille mahdollisuutta suorittaa opintoihin liittyvä työssäoppimisjakso Mobiliassa. Harjoittelun yksityiskohdista sovitaan tapauskohtaisesti.
Lisätietoja: apulaisjohtaja Elina Ijäs puh. 040 900 6640.

PRO GRADU -AIHEET

Lisätietoja: museonjohtaja Heidi Rytky puh. 040 900 6641.

Share