Kokoustilat Tampere

Kokoustilat ja juhlapalvelut

Kokoustilat Tampereen läheisyydestä haussa? Mobilian kokoustilat tarjoavat kiinnostavan ja toimivan ympäristön kokouksille! 

Kokoustiloja etsiessä persoonalliset ja kiinnostavat ympäristöt tarjoavat kokoukselle mahdollisuuksia laajentaa ohjelmaa myös asiapitoisen ohjelman ulkopuolelle. Tilamme ovat usein olleet yritysten ja yhteisöjen kiinnostuksen kohteena mielenkiintoisen ympäristön ja museon tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta. Tunnelmalliset kokoustilat ovat yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen käytössä Tampereen lähellä Kangasalla. Tilamme sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi juhlien järjestämiseen yritystilaisuuksien lisäksi. Mobilian ravintola- ja kokoustiloissa aistii museon nostalgisen tunnelman, mutta tilat ovat tätä päivää. Erityistä huomiota on kiinnitetty tilojen valaistukseen. Juhla- ja kokoustilojen isot ikkunat mahdollistavat myös runsaan luonnonvalon.

Kokoustilat Tampereella - Piiri-insinöörin kabinetti

Piiri-insinöörin kabinetti on yksi suosituimmista kokoustiloistamme.

Kokoustilat Tampereen läheisyydessä Mobilialla

Käytössänne on kolme kokoustilaa: Piiri-insinöörin kabinetti, Talonpojansali ja Nimismiehenaukio. Suljettavissa oleviin kokoustiloihimme mahtuu 25-80 henkeä, mutta kaikenkaikkiaan kapasiteettia löytyy jopa 250 henkeen asti. Lisäksi käytössänne ovat kahvilan ja juhlatilojen yhteydessä olevat terassit. Tutustu tarkemmin juhlatiloihimme!

Mikäli tiedossa on pidempi kokouspäivä, saatte meiltä tilojen lisäksi myös maittavat tarjoilut. Lue lisää kokouspaketeistamme!

Oheispalvelut kokouksiin ja muihin tapahtumiin

Kokoustilojen lisäksi meillä järjestyy myös virkistävät oheisohjelmat. Kokouksen tai muun tapahtuman yhteydessä on mahdollista tutustua Mobilian näyttelyihin joko omatoimisesti tai opastetulla kierroksella, käydä retkellä museon uumenissa tutustumassa Mobilian kulissien takaiseen maailmaan kokoelmatiloissa tai vaeltaa kauniissa maisemissa Keisarinharjun luontopolulla. Nostalginen museobussikuljetus kruunaa tapahtuman kuin tapahtuman. Kauttamme järjestyvät myös erilaiset tyky-kokonaisuudet. Räätälöimme päivän ohjelman toiveidenne mukaiseksi!

Mobilian kokoustilat ovat lähellä

Kokoustilaisuudet ja koulutukset on helppo järjestää Mobiliassa Kangasalla, sillä museo kokoustiloineen sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä niin pääkaupunkiseudulta, Turun suunnalta kuin Keski-Suomestakin.

Omalla autolla Tampereelta ajaa Mobiliaan lähes suoraa tietä vain 20 minuuttia. Perillä odottaa tilava, ilmainen pysäköintialue. Nyt myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilla 40b pääsee helposti ja edullisesti Tampereen Koskipuistosta suoraan Mobilian pääovelle.

Ota yhteyttä

Mobilian ravintolayrittäjinä toimivat Petra ja Vesa Helander. Kahvila Wanhat autot on avoinna päivittäin museon aukioloaikojen mukaisesti: talvikaudella klo 10–16 ja kesäsesongin aikaan klo 10–18.

Tiedustelut kokous- ja juhlatilaisuuksista
ravintolapäällikkö Petra Helander puh. 045 669 5331
Mobilian asiakaspalvelu puh. (03) 3140 4000 tai asiakaspalvelu [at] mobilia.fi

Share