Ajoneuvojen huolto ja entisöinti

Mobilia tarjoaa ajoneuvojen sekä muun esineistön huoltopalveluja sekä yksittäisille harrastajille että kokoelmien omistajille. Mobilia on museoajoneuvojen merkkihuoltamo. Mobilian museoajoneuvojen merkkikorjaamopalvelut sisältävät entisöinti-, huolto- ja katsastuspalvelut. Käytössäsi on kolmen projektientistäjän osaaminen ja nykyaikaiset tilat. Katsastushuollot, puhdistukset, kiillotukset ja muut harrasteautosi pienet remontit ja korjaukset hoituvat Mobiliassa.

Lisätietoja:

Ismo Koittola, projektientistäjä

kokoelmien huolto, ajoneuvot, museoajoneuvorekisteröinti ja -tarkastusneuvonta

ismo.koittola [at] mobilia.fi

p. 040 900 6644

Autojen pesu, puhdistus ja kiillotus

Mobilia on museoautojen asiantuntija. Ulko- ja sisäpintojen hoitopalvelumme huomioi klassikkoautojen erilaiset maalipinnat ja verhoilumateriaalit sekä autojen korvaamattoman luonteen.

Työvaraukset projektientistäjä Ismo Koittolalta ismo.koittola [at] mobilia.fi, p. 040 900 6644.

Mobilian palveluhinnasto

Projektit

Mobilian entisöinti- ja huoltoprojekteista vastaavat entistäjät Ismo Koittola, Pertti Mäkelä, ja Jari Syrjä. Projektit ovat pääsääntöisesti pitkäaikaisia ja perustuvat asiakkaan hyväksymän projektisuunnitelman toteuttamiseen.

Ajantasaista tietoa ja kuvia meneillään olevista entisöintiprojekteistamme löydät Mobilian Facebook-sivujen kuvagallerioista. Kuvien selailu on mahdollista ilman Facebook-tunnuksia. Kommentoidaksesi kuvia kirjaudu palveluun tunnuksillasi. Kuvat aukeavat isompaan selailuikkunaan klikkaamalla pikkukuvia.

 

Share