Opastukset

Opastetut yleisökierrokset kokoelmatiloihin keskiviikkoisin klo 13.
Kerran viikossa järjestämme opastetun kierroksen Mobilian kokoelmatiloihin, jotka normaalisti ovat yleisöltä suljettu. Keskiviikon kokoelmakierros sisältyy normaalin pääsylipun hintaan, ja kierrokselle mahtuu mukaan 20 henkilöä. Kokoelmakierroksilla tutustutaan museotyön kulissien takaisiin salaisuuksiin. Retken museon uumeniin voi myös tilata ryhmälle toivotulle ajankohdalle. https://www.mobilia.fi/nayttelyt/opastukset/retki-museon-uumeniin

Suosittelemme erityisesti ryhmille opastuspalveluiden käyttöä, sillä oppaan johdolla näyttelyiden teemaan pääsee helpolla tavalla tutustumaan pintaa syvemmältä. Ryhmäopastus teemanäyttelyyn tai Rallimuseoon kestää ryhmän toiveiden mukaan noin 30 minuuttia ja opastuksen hinta on 65 €. Mikäli ryhmänne haluaa opastuksen sekä teemanäyttelyyn että Rallimuseoon noin tunnin mittaisen yhdistelmäopastuksen hinta on 80 €. Tutustu myös Parakkikylän elämää -opastukseen: https://www.mobilia.fi/nayttelyt/opastukset/parakkikylan-elamaa.

Ryhmäopastukset vaihtuviin näyttelyihimme, Rallimuseoon, Museon uumeniin tai Parakkikylään varaat helposti Mobilian asiakaspalvelusta puh. (03) 3140 4000 tai asiakaspalvelu [at] mobilia.fi.

 

Share