Mobilian klassikot

Autoglym Galleryn Mobilian klassikot -näyttelyssä yleisö voi ihastella lasiseinäisessä näyttelytilassa säilytettäviä klassikkoajoneuvoja. Mobilian klassikot on avoinna yleisölle Mobilian normaaleina aukioloaikoina. Joukossa on niin maailmanluokan harvinaisuuksia kuten Mercedes-Benz Waxenberger kuin tavallisempia aikansa klassikoita.

Mobilian klassikot -näyttelyssä olevat autot vaihtuvat ajoittain, ja joukosta voi löytää myös myytävänä olevia vaihtoehtoja. Esillä oleva kalusto pyritään pitämään monipuolisena ja mielenkiintoisena niin maantieteellisesti, aikakausittain kuin myös rahalliselta ja autohistorialliselta arvoltaan.

Autoglym Galleryssä vapaita autopaikkoja!

Autoglym Galleryn Mobilian klassikot -osastolla on harrasteajoneuvoille vuokrapaikkoja. Vuokrapaikka on asiakkaan ajoneuvolle turvallinen ja korkeatasoinen säilytyspaikka, jossa ajoneuvo on aina esillä suurelle yleisölle. Tila antaa myös erinomaisen mahdollisuuden asiakkaan markkinointiviestintään. Tämän mahdollisuuden ansiosta monet yritykset, kuten VV-Auto Group ja Falck, hyödyntävät tiloja oman kalustonsa säilyttämiseen. Vuokrapaikkaan sisältyy ajoneuvojen pesupaikan käyttömahdollisuus sekä ajoneuvojen nesteiden ja renkaiden ilmanpaineiden seuranta. Vuokrasopimuksen voi tehdä määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi.

Tartu tilaisuuteen ja vuokraa autollesi ainutlaatuinen säilytyspaikka kaikkine etuineen.

Tiedustelut: Petri Niemenmaa puh. 0400 425 063, petri.niemenmaa [at] mobilia.fi

 

Share