Turvallinen museovierailu

Mobilia avautui yleisölle jälleen kesäkuun alkaessa. Näyttelyiden lisäksi avoinna ovat museokauppa, liikennepuisto ja kokoustilat. Myös kahvila Wanhat autot on käynnistänyt toimintansa. Mobilian tietopalvelut toimivat jatkossakin etäpalveluna.

Mobiliaan tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä. Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Museon henkilökunta huolehtii sopivista asiakasmääristä. Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Lasten leikkipaikka on toistaiseksi suljettu näyttelytiloissa.

Liikennepuistossa ohjeistetaan väljään jonottamiseen sekä pyyhitään polkuautojen kosketeltavat pinnat aina ajon jälkeen.

Tervetuloa!

 

Share