Turvallinen museovierailu

Mobiliassa on avoinna näyttelyiden lisäksi museokauppa ja kokoustilat Kokousryhmien koko on rajattu enintään 10 henkilöön. Kahvila Wanhat autot pyörittää kahvila- ja lounastoimintaa normaalisti. Mobilian tietopalvelut toimivat etäpalveluna.

Mobiliaan tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä. Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä asiakkaillemme. Museolla on ollut varsin väljää ja turvavälejä on ollut helppo noudattaa suurissa näyttelyhalleissamme. Halutessasi voit ostaa kertakäyttöisen kasvomaskin museon kassalta (1,50 €/kpl).

Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Sega Rally -pelin ja Pappatunturi-mopon yhteydessä on pesuvälineet, joilla museovieras voi pyyhkiä kosketettavat pinnat ennen ja jälkeen käytön. Lasten sisäleikkipaikka on toistaiseksi pois käytöstä.

Tervetuloa!

 

Share