Turvallinen museovierailu

Mobiliassa on avoinna näyttelyiden lisäksi museokauppa ja kokoustilat. Myös kahvila Wanhat autot on toiminnassa. Mobilian tietopalvelut toimivat etäpalveluna. Noudatamme 20.12.2020 asti annettua suositusta rajoittaa henkilömäärää 10 henkilöön näyttelytiloissamme.

Mobiliaan tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä. Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä asiakkaillemme. Museolla on ollut kesäsesongin jälkeen varsin väljää ja turvavälejä on ollut helppo noudattaa. Halutessasi voit ostaa kertakäyttöisen kasvomaskin museon kassalta (1,50 €/kpl).

Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Sega Rally -pelin ja Pappatunturi-mopon yhteydessä on pesuvälineet, joilla museovieras voi pyyhkiä kosketettavat pinnat ennen ja jälkeen käytön. Lasten sisäleikkipaikka on toistaiseksi pois käytöstä.

Tervetuloa!

 

Share