Turvallinen museovierailu

Mobiliaan tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä. Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin tai kasvovisiirin käyttöä asiakkaillemme. Halutessasi voit ostaa kertakäyttöisen kasvomaskin museon kassalta (1,50 €/kpl). Turvavälejä on helppo noudattaa suurissa näyttelyhalleissamme.

Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Sega Rally -pelin ja Pappatunturi-mopon yhteydessä on pesuvälineet, joilla museovieras voi pyyhkiä kosketettavat pinnat ennen ja jälkeen käytön. Lasten sisäleikkipaikka on toistaiseksi pois käytöstä.

Liikennepuistossa ohjeistetaan väljään jonottamiseen sekä pyyhitään polkuautojen kosketeltavat pinnat aina ajon jälkeen.

Tervetuloa!

 

Share