Museokortti

Mobiliaan pääsee valtakunnallisella Museokortilla. Museokortti on etukortti, jonka haltija saa sisäänpääsyn 280 suomalaiseen museoon.

Museokortin hinta on 69 €. Se on henkilökohtainen ja voimassa vuoden kerrallaan. Voimassaoloaika lasketaan kortin ensimmäisestä käyttökerrasta.

Museokortin voit ostaa Mobiliasta. Saat väliaikaisen kortin käyttöösi heti ostohetkellä. Museokortti tulee rekisteröidä kahden viikon sisällä ensimmäisestä käyttökerrasta osoitteessa www.museot.fi/kirjaudu.

Museokortin voit ostaa myös lahjaksi!

Onko sinulla käyttämättömiä kulttuuriseteleitä?

Museokortin voit ostaa itsellesi myös kulttuuriseteleillä. Mobiliassa voit maksaa Smartumin kulttuuriseteleillä, Smartumin mobiilimaksulla ja Smartum Visalla, Tyky Kuntoseteleillä (kulttuuri) sekä ePassilla.

Lisätietoja Museokortista

Kaikki Museokortti-museot löydät osoitteesta www.museot.fi.

 

Koronaviruksen vaikutukset Museokorttiin

Pidennämme tällä hetkellä voimassaolevien (ensimmäinen museokäynti tehty) Museokorttien voimassaoloaikaa automaattisesti 1 kuukaudella. Tämä koskee aktiivisia ja voimassaolevia kortteja, joilla ensimmäinen käynti on tehty ennen 12.3.2020. Viimeinen voimassaolopäivä siirtyy siis 30 päivällä eteenpäin. Museokortin omistajilta pidennys ei edellytä toimenpiteitä vaan se tehdään automaattisesti kaikille kriteerit täyttäville korteille. Lisäys tehdään ja se näkyy Museokorttien tiedoissa viikon sisällä. Asiakkaita tiedotetaan asiasta erillisellä uutiskirjeellä.

 

Pidennämme korttien voimassaoloa, jotta kaikilla Museokortti-asiakkailla olisi mahdollisuus tehdä Museokortti-käyntinsä turvallisissa olosuhteissa.

 

Share