Mobilia ja kahvila Wanhat autot sulkeutuvat kolmeksi viikoksi

Mobilia ja kahvila Wanhat autot joutuivat sulkemaan ovet maanantaina 8.3.2021 tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi. Sulku on voimassa 8.3.–18.4.2021.

Mobilian näyttelyissä ja museokaupassa voi vierailla normaalisti sunnuntaihin 7.3. kello 16 asti. Katso ohjeemme turvalliseen museovierailuun alta. Myös kahvila Wanhat autot kattaa lounaspöydän tavanomaiseen tapaan päivittäin klo 11–14 sunnuntaihin asti.

Sulkuaikana tavoitat Mobilian vakinaisen henkilökunnan puhelimitse tai sähköpostitse normaalisti. Voit tarkistaa yhteystietomme nettisivultamme.

Turvallinen museovierailu

Mobiliaan tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä. Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä asiakkaillemme. Museolla on ollut varsin väljää ja turvavälejä on ollut helppo noudattaa suurissa näyttelyhalleissamme. Halutessasi voit ostaa kertakäyttöisen kasvomaskin museon kassalta (1,50 €/kpl).

Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Sega Rally -pelin ja Pappatunturi-mopon yhteydessä on pesuvälineet, joilla museovieras voi pyyhkiä kosketettavat pinnat ennen ja jälkeen käytön. Lasten sisäleikkipaikka on toistaiseksi pois käytöstä.

Tervetuloa!

 

Share