Kartta ja saapuminen

Saapuminen

Mobiliaan voi saapua kätevästi eri kulkuvälineillä. Autoilijoille tarjoamme laajat, maksuttomat pysäköintitilat ja pyörille löytyy telineet. Asuntoautolla tai -vaunun kanssa matkaileville tarjoamme matkaparkin, jossa voi tarpeen mukaan myös yöpyä. Nysse palvelee julkisilla kulkijaa: linjan 40b päätepysäkki sijaitsee aivan Mobilian pääoven edessä.

Kauramoottorilla eli hevosella liikkuville löytyy piha-alueeltamme hevospuomi. Vesiteitse Längelmävedeltä rantaan saapuville on tarjolla vierasvenesatama.

Sijainti

61°26'27.0"N 24°07'48.0"E

61.440824, 24.129988

Julkinen liikenne

Tampereen Koskipuistosta Mobiliaan pääsee kätevästi Nyssen linjalla numero 40b Tampere–Kangasala–Mobilia. Linjan päätepysäkki sijaitsee aivan Mobilian pääoven edustalla.

Linja 40b liikennöi päivittäin noin kerran tunnissa suoraan Mobiliaan. Matka Tampereelta Mobiliaan kestää noin 40 minuuttia, Kangasalan linja-autoasemalta matka-aika on vain 10 minuuttia. Mikäli matkustat koko matkan Tampereelta Mobiliaan, kyseessä on kolmen vyöhykkeen matka. Tällöin kertalippu maksaa 5 €, aikuisen arvolipulta veloitus on 3,15 €.

Linjan 40b aikataulut voit tarkistaa Tampereen seudun joukkoliikenteen nettisivuilta.

 

Mobilian aluekartta

Klikkaa kuva suuremmaksi. Tulostettava kartta avautuu uuteen ikkunaan.

Share