Syyslomaviikko Mobiliassa 2020

Syyslomaviikolla 10.–18.10.2020 Mobiliassa pääsee vihdoin kokemaan Pappatunturi-ajoelämyksen! Tankit täyteen -näyttelyyn suunniteltu Pappatunturi ei ehtinyt olemaan näyttelyvieraiden ilona kuin muutaman päivän ennen kuin koko lasten sisäleikkipaikka jouduttiin korona-tilanteen vuoksi sulkemaan. Syyslomaviikolla Pappatunturi otetaan käyttöön. Kyseessä on aito mopo, jonka selkään pääsee kokeilemaan virtuaalista ajoelämystä. Jotta mopon käyttö olisi hygieenistä ja turvallista, jokainen käyttäjä pyyhkii koskettamansa mopon osat puhdistusaineella.
Lisää Pappatunturista voit lukea Autokylän uutisista.

Pappatunturilla ajon lisäksi lapset pääsevät Mobiliassa ratkomaan suosittua salapoliisitehtävää, joka perustuu kuvasuunnistukseen. Omat tehtävänsä on niin Tankit täyteen -näyttelyyn kuin Rallimuseoonkin. Rallimuseon puolella Sega Rally -rallipeli on nuorison rakastama toimintakohde.

Myös Mobilian kahvila Wanhat autot huomioi koululaisten syyslomaviikon laittamalla viikon lounaslistalle erityisesti lasten lemppareita.

Lokakuun alussa Mobiliiassa aukeaa myös täysin uusi Menevää menoa -näyttely, joka kokoaa Autoglym Galleryyn reilun 10 urheilullisen ajoneuvon kokonaisuuden. Tutustuttavana ovat myös muut tämän vuoden näyttelyt: Tankit täyteen, Rallimuseo, Mobilian klassikot, Unelma Jäämerestä ja  Kadonneet huoltoasemat. Mobilia on avoinna joka päivä klo 10–16. Pääsylippu 12 € (lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa).

 

Ajankohta: 
Lauantai, lokakuu 10, 2020 - Sunnuntai, lokakuu 18, 2020

Tulevat tapahtumat

La24.10.
Nalleviikko 2020
Su08.11.
Isänpäivälounas
Share