Museoiden Yö Tampereella ja Kangasalla 2019

Mobilia osallistuu Tampereen Museoiden yöhön!

Museoiden yön pääsylippurannekkeella pääsee tutustumaan Mobiliaan ja kaikkiin muihin Museoiden yön kohteisiin.

Mobiliassa on museoiden yönä tarjolla seuraavaa ohjelmaa:

Museobussikuljetukset

Matka sisältyy Museoiden yön rannekkeeseen. Autossa on 35 paikkaa – ei ennakkovarauksia. Rannekkeita myydään autossa.

klo 16.30      Museobussikuljetus Mobilia–Vapriikki

klo 17.30      Museobussikuljetus Vapriikki–Mobilia

klo 18.45      Museobussikuljetus Mobilia–Vapriikki

klo 19.45      Museobussikuljetus Vapriikki–Mobilia.

 

klo 17–19          Liikennepuisto avoinna 4-12-vuotiaille lapsille

klo 17–20          Taiteilija Simo Riikonen tavattavissa Simo, autoihin ei saa piirrellä -näyttelyssä (aikatauluun saattaa tulla muutoksia)

klo 17–21.30     FHRA:n pienoismallien erikoisasiantuntija Jari Männikkö tavattavissa FHRA:n osastolla Leveillä lahkeilla -näyttelyssä

klo 17–20          Valokuvatyöpaja (auto-ja tieliikenneaiheisia valokuvia otetaan vastaan Mobilian kokoelmiin)

klo 17–20          Retropäivällinen 70-luvun henkeen (á 13,90 e)   

Kiinankaalivihreäsalaatti, kurkkusiivuja, salaatinkastike L,G

Kananmunanpuolikkaat, persiljaa L,G  

Kinkkupastasalaatti L 

Etikkapunajuuret L,G

Porkkanaraastetta ja ananasta L,G

Talon jauhelihapihvit, paistettua sipulia, ruskeakastike L,G

Keitetyt perunat L,G

Kukkakaalia ja sekavihanneksia L,G

Talon sämpylät, levite

Jäävesi & kotikalja

Kahvi & tee

Pullavanukas 

klo 18.30            Kokoelmakierros, kesto noin 60 min.

klo 17.00            Leveillä lahkeilla -opastus, 30 min.

klo 17.30            Rallimuseo-opastus, 30 min.

klo 18.00            Leveillä lahkeilla -opastus, 30 min.

klo 18.30            Rallimuseo-opastus, 30 min.

klo 19.00            Leveillä lahkeilla -opastus, 30 min.

klo 19.30            Rallimuseo-opastus, 30 min.

klo 20.00            Leveillä lahkeilla -opastus, 30 min.

klo 20.30            Rallimuseo-opastus, 30 min.

klo 21.00            Leveillä lahkeilla -opastus, 30 min.

klo 21.30            Rallimuseo-opastus, 30 min.

 

 

Ajankohta: 
Lauantai, toukokuu 18, 2019

Tulevat tapahtumat

La24.08.
Varaosa ja rompetori -markkinat 2019
La24.08.
Mercedes-Benz Klubin 40-vuotisjuhla
La28.09.
Citroën XM ja Xantia kokoontuminen
La16.11.
Ajoneuvohistoriaa säilyttävien menetelmien työpaja lähipäivä 1
La30.11.
Ajoneuvohistoriaa säilyttävien menetelmien työpaja lähipäivä 2
Share