Kurvaa Kangasalle

Kurvaa Kangasalle on Mobilian, Vehoniemen Automuseon, Tampereen Seudun Mobilistien ja Suomen Linja-autohistoriallisen seuran yhteinen harrastajakohtaaminen ulkoilmassa klo 10–14. Mukana tapahtumassa ovat myös Pirkanmaan Tiepalveluyhdistys.

Tapahtuma on kaikenlaisten harrasteajoneuvojen yhteinen kesäkauden päätös Mobilian ranta-alueella ja Vehoniemen automuseolla. Mukaan ovat tervetulleita pelteihin katsomatta niin harrasteautot, -moottoripyörät, -mopot, -polkupyörät ja raskaampi rauta kuten esimerkiksi linja- ja kuorma-autot.

Syksyn erikoisuutena tapahtuma-ajan Mobilian ja Vehoniemen välillä liikkuu Suomen linja-autohistoriallisen seuran veteraanibusseja, joiden kyydissä yleisön on mahdollista siirtyä paikasta toiseen.

Raati palkitsee diplomein tapahtuman aikana perinteitä noudattaen päivän kurvikkaimman, kantikkaimman ja vauhdikkaimman ajoneuvon. Lisäksi tänä vuonna nimetään myös linjakkain ja korjattavin ajoneuvo. Palkitut esitellään some-kanavissamme tapahtuman aikana ja tapahtumaa seuraavalla viikolla.

Jotta saamme järjestettyä tapahtuman terveysturvallisesti, pyydämme yleisöä tulemaan paikan päälle vain terveenä, säilyttämään riittävät etäisyydet ja huolehtimaan käsihygienista. Lisäksi suosittelemme vahvasti myös maskin käyttöä. Linja-autokuljetuksissa on voimassa yleiset joukkoliikenteen turvallisuusohjeistukset.

Tervetuloa! Tehdään tästä yhdessä iloinen ja turvallinen tapahtuma!

Ajankohta: 
Lauantai, syyskuu 11, 2021
Share