Classic Motorshow 2018, Lahti

Mobilian Autokylä, Linja-autohistoriallinen Seura ja Lavian Linja-automuseo ovat yhteisosastolla E10 näkyvästi mukana Classic Motorshow'ssa. Yhteinen osasto nostaa esille Mobilian tämän vuoden linja-autoaiheisen Linjakasta menoa -näyttelyn sekä Suomen Linja-autohistoriallisen Seuran 40-vuotisjuhlavuoden.

Osastolta tarjoutuu Classic Motorshown näyttelyvieraille myös mahdollisuus päästä vanhan linjurin kyytiin. Näyttelyvieraita kyyditsee Mobilian vuosimallin 1957 Scania Vabis -bussi, joka tekee molempina näyttelypäivinä noin 15 minuutin ajeluita Lahden Messukeskuksen lähiympäristössä. Bussiin mahtuu kerrallaan 34 matkustajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen tapahtuu Mobilian osastolla.

Classic Motorshow'ssa on huomioitu myös nuoret näyttelykävijät. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Mobilian Autokylän osastolle, josta löytyy lapsille polkuautorata.

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ym.

Lue lisää http://classicmotorshow.fi

Ajankohta: 
Lauantai, toukokuu 5, 2018 - Sunnuntai, toukokuu 6, 2018

Tulevat tapahtumat

Ti09.10.
Työpaja kulkuvälineiden restaurointiavustusten hakemiseen
Share