Kokoustilat Tampere

Mobilian kokoustilat ja juhlapalvelut

Tarjoamme yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön tunnelmalliset kokoustilat ja juhlapalvelut, jotka ovat käytettävissä myös vaikkapa juhlien järjestämiseen. Mobilian ravintola- ja kokoustiloissa aistii museon nostalgisen tunnelman, mutta tilat ovat tätä päivää. Erityistä huomiota on kiinnitetty tilojen valaistukseen. Juhla- ja kokoustilojen isot ikkunat mahdollistavat myös runsaan luonnonvalon.

Juhla- ja kokoustilat

Käytössänne on kolme juhla- tai kokoustilaa: Piiri-insinöörin kabinetti, Talonpojansali ja Nimismiehenaukio. Suljettavissa oleviin kokoustiloihimme mahtuu 25-80 henkeä, mutta kaikenkaikkiaan kapasiteettia löytyy jopa 250 henkeen asti. Lisäksi käytössänne ovat kahvilan ja juhlatilojen yhteydessä olevat terassit. Tutustu tarkemmin juhlatiloihimme!

Mikäli tiedossa on pidempi kokouspäivä, saatte meiltä tilojen lisäksi myös maittavat tarjoilut. Lue lisää kokouspaketeistamme!

Oheispalvelut kokouksiin ja muihin tapahtumiin

Kokouksen tai muun tapahtuman yhteydessä on mahdollista tutustua Mobilian näyttelyihin joko omatoimisesti tai opastetulla kierroksella, käydä retkellä museon uumenissa tutustumassa Mobilian kulissien takaiseen maailmaan kokoelmatiloissa tai vaeltaa kauniissa maisemissa Keisarinharjun luontopolulla. Nostalginen museobussikuljetus kruunaa tapahtuman kuin tapahtuman. Kauttamme järjestyvät myös erilaiset tyky-kokonaisuudet. Räätälöimme päivän ohjelman toiveidenne mukaiseksi!

Mobilian kokoustilat ovat lähellä

Kokoustilaisuudet ja koulutukset on helppo järjestää Mobiliassa Kangasalla, sillä Mobilia sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä niin pääkaupunkiseudulta, Turun suunnalta kuin Keski-Suomestakin.

Omalla autolla Tampereelta ajaa Mobiliaan lähes suoraa tietä vain 20 minuuttia. Perillä odottaa tilava, ilmainen pysäköintialue. Nyt myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilla 40b pääsee helposti ja edullisesti Tampereen Koskipuistosta suoraan Mobilian pääovelle.

Ota yhteyttä

Mobilian kahvila- ja ravintolapalvelut ovat uusiutuneet keväällä 2016. Uusina ravintolayrittäjinä ovat aloittaneet Petra ja Vesa Helander. Uusittu kahvila on avoinna päivittäin museon aukioloaikojen mukaisesti: talvikaudella klo 10–16 ja kesäsesongin aikaan klo 10–18.

Tiedustelut kokous- ja juhlatilaisuuksista
ravintolapäällikkö Petra Helander puh. 045 669 5331
Mobilian asiakaspalvelu puh. (03) 3140 4000 tai asiakaspalvelu [at] mobilia.fi

Share